Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2009 13:30 - МАДОНА
Автор: rat Категория: Други   
Прочетен: 3255 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 26.08.2009 13:34


14. анонимен - Крещяща простотия, безвкусица и пошлост
10:59
Това е Луиза Чиконе.
Не е изолирано явление.
А е символ на един свят, в който наистина една порнозвезда може да разчита на повече преклонение, отколкото един талантлив кардиохирург.
В който известен певец, артист и т.н. можеш да станеш не благодарение на талант и човешки качества, а в резултат на добър маркетинг.
В който (не)пораснали момиченца и момченца, превърнали се в добър маркетингов продукт, избиват детските си комплекси и страхове.
А тълпите реват от възторг...
О да, защото многообразието е хубаво нещо :)))))


Това е коментарът последвал един постинг в раздел политика, който ме провокира да понапиша някои неща. Постингът е една откопирана сатия от вестник СЕГА. Написана е сякаш, под диктовката на Албена Вулева след като е обядвала с Явор Дачков.
Статията е насочена към Мадона и меко казано прилича на писуар в бирария.
Винаги съм се изумявал от хора, които четат морални лекции и се опитват да учат хората какво да харесват, как да се обличат, как да се държат в обществото или кратко казано, как да си живеят живота.
Забележете какво казва нашият анонимен коментатор: "свят в който една порнозвезда може да разчита на повече преклонение, отколкото един талантлив кардиохирург". Представих си как разбеснели се фенове на Д-р Чирков, го носят на ръце и пищят обезумели при неговото появяване. Това е някакъв измислен свят съществуващ само в главите и съзнанието на хора като нашия анонимен коментатор.
Защо толкова много хора харесват Мадона?
Отговорът е адски прост, защото тя живее живота си така, както го усеща в себе си, и предполагам както си го е мечтаела някога. Мадона прави нещата така, както ги чувства в себе си и не робува на приетите обществено -морални порядки. Това искат да правят адски много хора, те искат да излязат и да крещят: аз съм атеист, аз харесвам да спя с мъже, аз искам да ходя гол по улицата, аз харесвам да съм татуиран целия и т.н и т.н. Мадона спечели своите фенове именно по този начин, тя просто живее така както иска, без да се съобразява много със статуквото.
И когато един обикновен човек, имащ деца и работещ от 8 до 5, или една ученичка карана да свири на пиано по 3 часа на ден при това против волята и, (защото така са решили "възвисените" и родители), та когато същите тези хора попаднат на концерт на Мадона те се чувстват поне за малко свободни да бъдат себе си. Мадона дава точно тази свобода.
Била се снимала в порно, аууууууу какъв ужас казват снобите пуритани, мастурбирайки всекидневно пред гланцираните страници на някое списание.
НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА УЧИ ХОРАТА КАКВО ДА ХАРЕСВАТ, защото в шоу бизнеса се харесва със сърце, там няма практичност, няма материални облаги. Мадона е изключителен шоумен, който явно спечелва сърцата на своите фенове с НЕЩО г-да пуритани. Не ме интересува дали обича да спи с много мъже или да бъде лоша господарка в леглото, тя е артист, при това добър артист и не лош певец. Фреди Меркюри е гей, да, но той е велик и ще остане такъв завинаги, нека добавим тук и Майкъл Джексън с неговите странни виждания за цвета на своята кожа, но кой може да оспори неговите професионални качества, кой?
И както се пее в една наистина много любима моя песен на Синатра:
"За какво е човека, какво има той?
Ако не е самият себе си, то той няма нищо.
Да казва нещата, които са му на сърцето,
А не думите на този, който коленичи......"
Превода може и да не е добър, но мисля, че се разбира смисъла.

п.п. С този постинг не заставам на позицията, че датата за концерта е избрана подходящо, коментирам принципно някои неща от света около нас.


Тагове:   Мадона,


Гласувай:
3



1. sparhawk - Фантастичен текст
26.08.2009 16:04
много хубав, наистина!
цитирай
2. анонимен - ще видим професионално шоу УДОМА
27.08.2009 13:32
както и да се демагоства професионализмът винаги побеждава, така че ще видим световно шоу. А Мадона е и личност, което е задължително условие за успелите ТАМ - термини все непознати за родните "модерни" комунисти.

Както пее Синатра I did it my way
цитирай
3. prado - За мене основното в случая с мадона ...
01.09.2009 13:46
За мене основното в случая с мадона е, че тя няма глас, пее фалшиво, а танцьорки като нея се намират хиляди в чалга клубовете ни, а правото да харесваш наистина е лично и неприкосновено - особено ако става въпрос за содомия, некрофилия или други извращения...., да, избора на серийните убийци или самоубийци, или само убийци също не подлежи на критика - и те си имат своето оправдание пред себе си получават наслада от действията си....
цитирай
4. rat - За мене основното в случая с мадона ...
01.09.2009 14:00
prado написа:
За мене основното в случая с мадона е, че тя няма глас, пее фалшиво, а танцьорки като нея се намират хиляди в чалга клубовете ни, а правото да харесваш наистина е лично и неприкосновено - особено ако става въпрос за содомия, некрофилия или други извращения...., да, избора на серийните убийци или самоубийци, или само убийци също не подлежи на критика - и те си имат своето оправдание пред себе си получават наслада от действията си....

Разликата е огромна, содомистът не ми пречи, и не вреди на никого, освен на някоя козичка и то пак е спорно дали и вреди, докато убиецът вреди много. Мадона просто е скандална, така както и Азис е скандален също. Това са известни и популярни хора, защо трябва да се смесва известността със стойността на нещо.
цитирай
5. prado - Не съм за забрана на каквото и да е ...
01.09.2009 14:20
Не съм за забрана на каквото и да е шоу, стига да няма страдащи хора и животни, нека мадона да си тананика, но да се представя като цивилизационно достижение, нее..Поздрави! (трябва си и малко моралец - не бива да се поощряват содо-, мазо-, садо-, )
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rat
Категория: Други
Прочетен: 558091
Постинги: 81
Коментари: 905
Гласове: 1559
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031