Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2010 10:53 - Отново смърт от "мили създания"
Автор: rat Категория: Други   
Прочетен: 3393 Коментари: 8 Гласове:
4

Последна промяна: 14.01.2010 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Dnes.bg
Глутница кучeта наръфа до смърт мъж в Калояново
14.01.2010 07:13 Съседите му твърдят, че 37-годишният бил алкохолик  
image

Снимка: БГНЕС

 

Мъж е наръфан до смърт от глутница кучета и е издъхнал в полето край с. Калояново, съобщиха от МВР.

Пред униформените съседите му разказали, че 37-годишния мъж бил заклет алкохолик.

По думите им след поредния запой с приятели в понеделник тръгнал пеша от католишката махала към дома си.

Малко след последните къщи бил нападнат от глутница кучета, които го нахапали.

Мъжът най-вероятно е издъхнал от загуба на кръв, твърдят разследващите.

.......................................................
Сигурно някои от Вас са прочели тази поредна прекрасна новина. Ще си позволя да пусна мой предишен постинг на тази тематика. Трябва да опресняваме базата данни в умните глави на кучезащитните организации - пет лапи, две уши, и тем подобни.



16.11.2009 16:03 - "ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ"

`Главният еколог не глоби екоактивистите заради кучешките хранилки пред общината
Plovdiv24.com - 16 Ноември 14:45   Нито едно бездомно куче или коте не приближи насъбралите се на площада пред общината защитници на животните, които гостолюбиво бяха напълнили панички с гранулирана храна. “Днешната ни акция е срещу истеричната кампания на главния еколог Христо Минков срещу хората, които се осмелявали, според него, да хранят бездомните животни. Няма закон или наредба, която забранява храненето на животни. Нещо повече - дори самата общинска програма за ограничаване на популацията им предвижда хващане, кастриране и връщане в тяхната естествена среда, където граждани стават попечители на тези животни, като ги хранят и се грижат за тях. Ако няма желаещи, тогава общината е длъжна да прави това. Заплахите срещу тези хора са неморални. Как може да се глобяват шепата хора, които се осмеляват да помогнат на едно бездомно и страдащо същество?“ - изрази позицията на екоактивистите представителят на Сдружението за защита на животните д-р Георги Литов пред репортер на Plovdiv24.bg . Според него общината трябва да глобява хората, които си изхвърлят торбите с боклука от терасите, не за да хранят бездомните животни, а защото им е по-удобно. Вместо на тях, цял месец вече предписания били правени на милозливи към бездомните същества граждани, предимно пенсионери, също толкова слаби и беззащитни. По-справедливо, смята той е да се санкционират онези, които изхвърлят своите кучета и котки на улицата и стават причина из града да има бездомни животни.  “И на мен ми пречат насъбралите се под прозореца ми котета, но сърце не ми дава да не ги нахраня. Досега съм завела за кастриране и обезпаразитяване 16 котараци и 2 котки. Хора, които се грижат за бездомните животинки, не само не трябва да бъдат глобявани, а поощрявани“, смята счетоводителката Мариана Неделчева.

www.dir.bg

Пиша трети постинг, който разисква ПРОБЛЕМА с така наречените бездомни кучета. Това е тема разисквана надълго и нашироко от всякакви хора. Тема, която пряко засяга здравословното състояние на жителите на всеки град, всяко градче и всяко селце на територията на Р. България. Тема, която вече 20 години се влачи по един безмилостно протяжен и отегчителен начин. Тема върху, която се упражняват всякакви безумници. Тема, от която "псевдокучезащитници", незнайно защо, наричани еколози или екозащитници, се научиха да печелят много пари от най-различни западни неправителствени организации правещи си експерименти в страните от бившия соц блок. Забележете кретенизма на така наречените "екозащитници". Какво означава някой да попечителства над някакво същество, но то да живее на улицата, еми извинявам се много, но това е адска простотия. Това е толкова голяма тъпотия, че съм убеден, че тук става дума не за неразбиране на проблема, а за парична изгода на г-да кучезащитниците. Уникално смешно звучи теорията, че основния източник на бездомните кучета са лошите стопани. В моя квартал има две женски, които за три години дадоха поколение от 18 малки. Те отраснаха и се разпиляха по други квартали.
Г-да кучелюбители, в развитите страни за изкълчен крак евтаназират коне, да, правилно ме чухте, ако не се намери кой да се грижи за този кон те го евтаназират, но тук не става дума за всякаква грижа, става дума на този кон да му се намери добър стопанин и подслон, а не някой да му мята бали сено от балкона. Вие сте садисти за мен, вие сте причината по улиците да скитат гъбясали, болни, пребити, гладни и премръзнали кучета. Вие сте причината на всеки 100 метра да има топка кайма, останала от премазано куче. Вие сте причината за тежката съдба на тези животни. КУЧЕТАТА НЯМАТ МЯСТО В НАШИЯ ГРАД. Градът е територия, която се обитава от биологичния вид човек. Тук други биологични видове, които застрашават нашият вид нямат място. Кучетата са заплаха за нашите деца и за нас. Те пренасят жестоки болест, предават ги и на домашните кучета и оттам влизат във всеки дом. София за това е  пълна с кърлежи и бълхи. Вашата политика не е в защита на тези животни. Вие сте като сводника осиновил бедно момиче сираче, за да го прати да проституира или проси по-улицата, това не е с мисъл за доброто на тези създания. Вие сте срам за истинските любители на животинския свят. Вие работите против естествените природни закони. И всичко това вие вършите с цел финансово облагодетелстване.
Ние сме безумна държава, кучета да убият 5 годишно дете отиващо до магазина, аз дори нямам думи. В предишните си постинги описвах и други фрапиращи случаи с бездомни кучета.
Искам да поясня, че за мен всяко свободно разхождащо се куче е БЕЗДОМНО И БЕЗПРИЗОРНО. Това пояснение го правя, за да не започне полемиката, че тези кучета били домашни. За мен те са безпризорни. Но тя "милата" стопанка  се е грижела за тях и добре ги е хранила. Чудесно, събираме ги в двора храним ги и после ги пускаме на улицата, един милион кучета бих избил лично, за да върна това детенце, защотото то е ЧОВЕК, и неговият живот за мен е по ценен от кучешкия.
Тези кучета трябва да се съберат, и ако не бъдат намерени стопани за тях в определен срок да бъдат евтаназирани. Така е природосъобразно, защото основната цел на всеки биологичен вид е неговото собствено оцеляване, и всяка заплаха за осъществяването на тази цел трябва да бъде отстранявана.
(В постингът става дума за убитото жестоко 5 годишно момиченце, пратено рано сутринта да купи хляб. Тук искам да кажа, че една от коментиращите моя постинг, написа: "Каква е тази майка дето изпраща детето си само в 5 часа сутринта за хляб"........майката е виновна.)



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. damnation - Е псетата трябва да се избият, без да ...
14.01.2010 10:54
Е псетата трябва да се избият, без да се интересуваме от мненията на кретенясали пишман природозащитници.
цитирай
2. loran - ;;((((
14.01.2010 11:14
uuuhhh
цитирай
3. damnation - Даже, защото познавам "ку...
14.01.2010 12:14
Даже, защото познавам "кучезащитници" готови да скочат на бой, ако недай си боже сриташ някой от входовите шаровци за да се защитиш, предлагам всеки самоук еко-активист, който се пени против избиването на уличните псета и ги крие по 5-6 в мазето или входа когато има "чистка" в квартала, да прекарва по една седмица затворен в клетка с десетина от любимите му улични зверове - за превъзпитаване !
цитирай
4. анонимен - Аз пък предлагам,
14.01.2010 12:19
рат и дамнейшън да си извадят взаимно куровете от задниците си. Тогава може и еволюцията да почне да действа и за тях.
цитирай
5. damnation - bbbb
14.01.2010 12:36
о най-голяма грешко на природата, отново ли те пуснаха от 4-ти километър ?
цитирай
6. анонимен - И тук ли
14.01.2010 14:25
този всезнаен виден трол нетчето който освен интернет нищо друго не знае дава мнение!!! Рат изтрий това цинично мнение приятел. Тук те подкрепям напълно и хора като въпросния нетчето ме отвращават с своята дебилска простащина!!!
цитирай
7. rat - този всезнаен виден трол нетчето ...
14.01.2010 14:30
grobarq написа:
този всезнаен виден трол нетчето който освен интернет нищо друго не знае дава мнение!!! Рат изтрий това цинично мнение приятел. Тук те подкрепям напълно и хора като въпросния нетчето ме отвращават с своята дебилска простащина!!!

Защо да го трия, той сам си слага етикет, така всеки може да се ориентира, какво представлява bbbb.
цитирай
8. анонимен - rat
14.01.2010 14:43
Не се бях сетил, браво!!! Радвам се че и ти знаеш какво представлява!!!:)))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rat
Категория: Други
Прочетен: 558077
Постинги: 81
Коментари: 905
Гласове: 1559
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031